Five practical tips to stay fit in winter

Taying gezond in de winter is hard. Het is de sombere tijd van het jaar wanneer de meeste mensen liever binnen te houden. als gevolg van het is kouder in de winter, we hebben de neiging te hebben de neiging om veel te eten, omdat dit een of andere manier voor ons lichaam te blijven warmte. derhalve niet naar buiten en door het eten van (te) veel hebben we de neiging om gewicht te winnen en te verliezen uithoudingsvermogen en kracht. Dit onthullen de deur naar de griep en verkoudheid. Ook zal het tekort aan zon en daglicht veroorzaken seizoensgebonden depressie.

Dus wat te proberen wanneer de winter wordt de hoogste van u? de volgende tips zou mogelijk helpen slot te houden in de winter.



Oefenen

Als u niet nodig hebt om buiten te reizen, kan dit geen reden om niet uit te oefenen. Het beoefenen van yoga of van plan om de fitness-studio kan je de binnen-training die u wilt. Yoga is bovendien verstandig als u lijdt aan winterdepressie.

Kortom, een soort van oefening is nuttig, als gevolg van bewegen en zweten creëren onze hersenen endorfine productie, een tevreden hormoon.

Spelen in de sneeuw, of scheppen de rijbaan is gezond bewegen ook, maar is het verstandig om voorzichtig te zijn om niet te overdrijven met sneeuwschuiven, want het is arbeidsintensief werk en in de kou je het risico van een hartaanval. Daarom schop langzaam en verstandig.

Andere zinvolle oefening in de winter is skiën of sneeuwschoenwandelen.

Krijg heel veel van de hedendaagse lucht

Door de kou hebben we de neiging om de neiging om de ramen te sluiten geschorst en dit vermindert luchtcirculatie. Gebrek aan hedendaagse lucht maakt ons kwetsbaar voor de ziekte ook. dan ook te halen uit het huis, het liefst in daglicht. Het lopen van de hond of het nemen van een stevige wandeling in het park voor [* FR1] een uur of een veel zal wonderen doen. het maakt niet uit gebeurt, blijven niet in het huis de hele dag. hedendaagse lucht en beweging zijn gevoelig voor het immuunsysteem en de bloedcirculatie

Geniet van het daglicht

Daglicht is belangrijk voor ons immuunsysteem en heeft af depressie. Als je geluk hebt zul je wat daglicht verder te vangen. Dit zou eventueel te vergoeden de uiteindelijke tekort aan vitamine D hebben we de neiging om te lijden in de winter.

Drink veel water en thee

Omdat het kouder hebben we de neiging om het huis te verwarmen, we hebben de neiging te krijgen uitgedroogd. de zaak is dat we de neiging om meestal niet dit te erkennen in de winter hebben. Maar als uw huid droog en schilferig, het is een verklikker teken je niet voldoende vocht drinken.

Groene thee en co. zijn gevuld met anti-oxidanten en kan een versterking van het immuunsysteem uit te voeren en reguleren de huid vocht.

Gezonde voeding

Het eten van veel in de winter betekent niet dat het eten van vet of over het eten. veel groenten, fruit en vis worden voorgesteld.

Verse groenten en fruit zitten boordevol antioxidanten en vitaminen die het immuunsysteem versterken. Vis is eiwit rijk, hebben veel od vitamines D en E om het tekort van de zon de hele winter te compenseren.